19” Gruppfördelningar

  • Konstruktion av rostfri stål och aluminium
  • Inklusive förmonterad kabelsvans
  • I lik- och växelström utförande, med eller utan säkringsövervakning
Läs mer
RV produkter

19″ Likströmfördelning med automatsäkringar

Likströmsfördelningen har åtta stycken grupper dubbelpoliga automatsäkringar (B karakteristik) och är i standardutförandet försedd med en två meter lång, förmonterad kabelsvans (10 mm2 matning och 2,5 mm fördelning). Dessutom har vi möjlighet att anpassa specifikationerna helt efter dina önskemål (kontakta oss för mer information)

Modulerna levereras med säkringsövervakning på varje grupp. Övervakningens larmslinga är parallellkopplad och ger signal vid säkringsavbrott genom en slutande kontakt som kan anslutas till ett externt larm. En lysdiod indikerar vilken grupp som har utlöst larmet. Det är möjligt att blockera individuellt larm eller stänga av larmfunktionen av en grupp när den inte används.

Konstruktionen är gjord av av rostfritt stål och anodiserad aluminium. Säkringarna sitter skyddade och infällda i fronten. Skjutbara täckplåtar i ovan- och underkant gör att flera centraler kan ”grupperas”. Modulen är 4U hög (177 mm) och bygger bara 106 mm på djupet. Hela modulen monteras med fyra skruv i elskåpet.

Beställnings- och teknisk information